top of page

Platsbyggd garderob med IKEA PAX stommar

Skapa extra förvaringsutrymme med en platsbyggd garderob.

Den perfekta lösningen för att maximera utrymmet på ett effektivt sätt.

 

Vi använder IKEA PAX-stommar & inredning som grund. Genom att anpassa/modifiera stommarna samt skapa egna täcksidor/passbitar och dörrar så kan du skapa en garderob som passar perfekt i ditt hem och samtidigt få den där inbyggda känslan. Välj en platsbyggd garderob som passar din personliga stil och färg.

 

Se nedan vad vi kan erbjuda dig för att skapa din egen platsbyggda garderob med IKEA PAX-stommar.

Mättjänst & ritning

När du ska skapa en platsbyggd garderob med IKEA PAX-stommar är det viktigt att börja med att mäta utrymmet där garderoben ska placeras.

 

Detta gör du genom att ta höjd-, bredd-, och djupmått på väggarna.

 

Tänk också på eventuella hinder som till exempel dörrar eller fönster som kan påverka utrymmet.

 

Efter att du har mätt utrymmet kan du skapa en ritning eller en skiss på din garderob. Detta hjälper dig att visualisera hur garderoben kommer att se ut och hur du vill att den ska fungera.

När du har skapat en ritning eller skiss på din garderob kan du använda IKEA:s online planeringsverktyg för att enkelt skapa och anpassa din garderob med IKEA PAX-stommar.

Verktyget ger dig möjlighet att välja olika stommar, och inredning för att skapa en garderob som passar just dina behov.

Självklart så hjälper vi dig med vad du skall inhandla samt att vi erbjuder mät & rittjänst ifall du önskar få hjälp med det.

 

Kontakta oss för vidare information.

Inköp & leverans från IKEA

Att köpa IKEA PAX-stommar och tillbehör för din platsbyggda garderob är en enkel process.

 

Du kan antingen besöka ett IKEA-varuhus och handla direkt på plats, eller så du kan beställa dina produkter online via IKEA:s hemsida.

 

Vi rekommenderar att du handlar via IKEA de stommar och inredning som behövs men känner du att du vill överlåta det till oss så kan vi självklart hjälpa till med detta.

Tillverkning & Lackering

 

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för dina garderobs projekt genom att tillverka passbitar, täcksidor och dörrar i önskad storlek och kulör.

 

Vi förstår att varje hem är unikt och att det kan vara svårt att hitta exakt vad man söker i standardstorlekar.

 

Därför har vi skapat en tillverkningsprocess som gör det möjligt för dig att få precis vad du vill ha.

 

Vi använder högkvalitativa material och erbjuder ett brett utbud av färger och kulörer för att matcha din inredning och stil. Vi jobbar endast med vattenbaserade färger till vår lackerings process. Skonsammare för miljön och oss som medarbetare som slipper hantera oönskade kemiska dofter.

 

Kontakta oss idag för att få en offert på din skräddarsydda lösning.

Leverans och montering av våra produkter

 

Vi strävar att erbjuda en smidig och enkel leverans- och monteringsprocess för våra kunder.

 

När du har beställt dina passbitar, täcksidor eller dörrar från oss, kommer vi att skicka dem till dig så snart som möjligt.

 

Vi erbjuder olika fraktalternativ beroende på önskemål.

Om du behöver hjälp med montering kan vi också erbjuda professionell monteringstjänst.

 

Vi kan också hjälpa till med avlägsnande av gamla möbler och städning efter monteringen, vilket gör hela processen ännu smidigare för dig.

Vi strävar efter att erbjuda bra service till våra kunder.

 

Om du har några frågor eller funderingar om vår leverans- eller monteringstjänst är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

bottom of page